söndag 9 februari 2014

Nyköping ångar på!

Ja Nyköping ångar på minst sagt, idag blev det 8-3 borta mot Vallentuna vilket innebär att man tog ett stort kliv mot serieseger. Niklas Bröms stod för 3 nya assist och har därmed gjort imponerande 24 assist i allettan!

----

Visby/Roma stod för en stark insats borta mot Huddinge och vann på straffar. En ganska fartfylld match där Huddinge kvitterade till 1-1 i slutet av matchen. I och med detta är båda lagen så gott som borta från att gå till PO3 utan får rikta in sig på en andraplats i bästa fall.
Jonatan Bjurö i Visbys kasse gjorde en riktigt stark match, Joseph Devin gjorde det även bra i bortalaget. I Huddinge gjorde Marcus Lissäng en stark insats!
----

Hudiksvall höll nollan borta mot Åkers och vann med 2-0. Därmed ligger man 3poäng efter Nyköping och de möts nästa omgång. Dock så har Nyköping överlägsen målskillnad så man kommer inte gå förbi dom vid en eventuell seger.

----

Enköping tog sin första seger i Allettan då man vann en riktigt målrik match mot Borlänge med 7-6 efter att ha avgjort matchen med endast 11sek kvar. Därmed är Borlänge så gott som borta från en Playoffplats. Noterbart i den här matchen är att Enköpings Fredrik Abrahamsson stod för hela 5mål i matchen och även en assist, mycket imponerande!

----

Måste även bara ta upp matchen i Division 1 Norra mellan Kiruna-Brunflo. Brunflo vann överraskande den matchen med 4-3 efter förlängning. Men hör o häpna, Kiruna vann skotten med 67-15! Men förlorade alltså, aj aj aj! Gäller att göra mål på sina chanser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar