fredag 28 februari 2014

Inget nytt i Hästen!

Fredrik Jensen skrev igår på twitter sin berömda "#klar" tweet.

Så är nu inte fallet om det var ny spelare ni tänkte på. Fick tag på Jensen nu på morgonen och han skickade ett sms där det stod "ingen klar just nu". Varför han skrev just nu vet jag inte men en sak som är säker är att det blir inget i Hästen för den här gången.

Och som ni alla vet så är fönstret stängt nu, så nu kör vi vidare på det laget vi har, och det har ju gått bra hittills. Jag hade givetvis också velat se 1-2 nya namn och precis som er en aning besviken på utfallet men ni ska veta att Hästen har jobbat hårt men tyvärr har "affärerna" inte gått vägen.

Det har funnit ett par väldigt intressanta spelare som varit aktuella för hästen och även varit nära men har istället valt andra klubbar.

Nu vet ni det gott folk, nu kör vi vidare och blickar framåt mot PO3!

1 kommentar:

 1. Mycket väsen för lite ull sa käringa när hon klippte grisen:)

  Känns lite snopet när man följt silly närmast maniskt i ett dygn.
  Sen blir man ju trött på idioter som den som skrev "Bryggman klar" tex.
  Vafan ska det vara bra för?
  Upphör aldrig att förvånas över hur korkat folk det finns.

  Som många skrivit innan så har vi fortfarande ett starkt lag, Thegel kom in på slutet och många verkar glömt att han är sjukt målfarlig.

  Sen spelar det ingen roll om Björklöven och Troja har värvat. Även om Björklöven skulle ha släppt nästan halva sitt lag skulle de haft ett bättre lag på pappret, men det är inte på pappret vi ska mäta oss med dem.
  Det är i två hårda matcher där det lag som har bäst psyke kommer vinna, och där ligger vi bra till för som alla nedåttkvalande lag kommer Löven att må skit i kvalserien, varje miss och motgång kommer växa till sjukt stora proportioner för dem.
  DET mina vänner ska vi ta vara på.

  Tråkigt dock att det blev just Löven.
  Ett lag som jag tycker hör hemma i allsvenskan.
  En liten varningsflagga där också inför framtiden, Både KHK och Björklöven, två riktigt bra lag med stark organisation och ekonomi, stort publik och sponsorstöd, riskerar alltså att trilla tillbaka i div1.
  Första året i allsvenskan är oerhört tufft, men inte omöjligt, Asplöven klarade det galant, Örebro suveränt, men det är tufft.
  Sen verkar ju Jaksch var på G tillbaka så backsidan ser inte så illa ut.
  Skador kan man inte göra något åt, hoppas på lite tur och att spelarnas egen skicklighet minimerar dem.

  Ser ju ut att bli Vajsby i PO, tror inte Huddinge tar två raka på Ön, de ska ju vara grymt starka där.kul med ett nytt lag isf.
  Löven och Troja är trots allt favoriter i kvalserien.
  Sundsvall vet jag inte men deras värvande på slutet inger inte förtroende, de verkar desperata och jag tror inte de kommer gå så bra som materialet pekar på.
  Nyköping har ett starkt lag men det återstår att se hur de står sig, många spelare där som glänst hittills som har en tendens att slockna lite när farten och intensiteten skruvas upp.
  Tror faktiskt att både Taif och Krif har goda chanser att ta sig till Kvalserien om de tar hem po2. Det kommer inte bli lätt, åtminstone Kiruna -Taif är jag säker på kommer gå till tre matcher.
  Piteå är jag nästan säker på kommer vara där.
  Hästen ska bara ta sig dit med detta läge.
  Nästa vecka kommer allt spekulerande vara överflödigt, då kommer allt avgöras på isen och man kan bara hoppas att det är som den Kinesiska kalendern säger:DET ÄR HÄSTENS ÅR I ÅR!

  SvaraRadera