lördag 1 mars 2014

Spelare som var aktuella!

Nu är transferfönstret stängt för den här gången och det blev ingen värvning från hästens sida i sluttimmarna. 

Nej det blev som sagt ingen värvning innan fönstret stängde. Man ska dock inte glömma att Hästen redan har tagit in Brage och Björklund i ett tidigt skede. Tilläggas ska även att Thegel har kommit in, och det är nog inte många som skulle klagat om dessa tre hade anslutit sista dagen innan fönstret stängde? Man ska även komma ihåg att man har Fredrik Lindström och Marcus Andersson skrivna i laget som man kan ta in under säsongen.
Det jag vill förtydliga är att Hästen inte har "varit sent ute" som många tror, snarare tvärtom. Man hade ett antal spelare som var aktuella nu innan fönstret stängde men det blev inget av det.

Och att Hästen nu inte tog in någon spelare "bara för att" känns väldigt bra, det tyder på att nuvarande styrelse inte vill äventyra ekonomin med spelare som ska ha överbetalt som i själva verket inte är bättre än någon annan i nuvarande truppen. Så all cred till Jensen, Saramaa & co! Och som Jensen sagt till tidningarna, vi kan inte riktigt matcha de allsvenska lagen rent ekonomiskt.

Nu är det ju ändå så att det som sagt funnits en del spelare som varit aktuella och jag tänkte redovisa några namn här, finns säkert ett par till men dessa är i alla fall de som jag hört om. Vissa mer aktuella än andra:

* Daniel Hermansson (gick till Mora)
* Fredrik Sandgren (gick till Björklöven)
* Antti Alamäki (kvar i asplöven)
* Tomas Wallgren (kvar i asplöven)
* Anders Grönlund (gick till Mora)
* Jesper Dahlroth (kvar i asplöven)

 
Ja vad säger ni? Finns ett par namn till som det gått rykten om men skulle jag gå på alla rykten så kan jag skriva en novell. Nae det kanske var lite överdrivet men ni förstår vad jag vill komma fram till.

3 kommentarer:

 1. Som sportchef vet man att det blir kaos sista dagarna då fönstret stängs.Vet man ej detta ska man nog inte vara sportchef.

  SvaraRadera
 2. Ja kaos det här transferfönstret kan man lugnt säga! Men vad grundar du ditt uttalande på? Ingen har väl sagt att man inte var förberedd på detta?

  SvaraRadera
 3. var man inte förberedd på kaos runt deadline detta år,trots att allt pekade ditåt?Hade det dock ej varit för Nylander soppan hade vi nog haft en värvning.
  Hassel verkar missa playoff

  SvaraRadera