lördag 22 februari 2014

Kiruna klara för Playoff 2

Kiruna blev alltså första lag att ta sig vidare till PO2 när man idag besegrade Kalix med 2-1 och därmed 2-0 i matcher. Det innebär om jag fattat det rätt att Kiruna kommer bli seedade i PO2 tillsammans med Kallinge och Visby. Sedan pterstpr det ett lag till att bli seedat.

----

Västervik tvingade fram en avgörande match mot Tingsryd då man vann i förlängning med 3-2 efter att Joakim Englund avgjort för Västervik. Nu har alltså båda matcherna gått till sudden, precis så jämnt som jag trodde på förhand!

----

Mariestad gjorde vad jag trodde man skulle göra, man besegrade Kristianstad hemma med 3-2 och det blir en avgörande match mellan lagen angående vem som ska gå vidare.

----

Hudiksvall hemmabesegrade Tierp med 3-1 och även där kommer det avgöras i en direkt avgörande fight. Känns som att hudiksvall kommer att ta det och då tror jag även man får hemmaplansfördel i PO2.

----

Till sist så har vi mötet med Huddinge och Wings. Wings vann ju som bekant första matchen med 1-0 men idag lyckades man inte göra om bedriften. Huddinge vann till slut med 3-2 och det måste vara skönt för laget att göra 3 mål efter att ha blivit nollade i första matchen. Blir även här en avgörande match där jag tror Huddinge tar det!

----

Sista matchserien i PO1 är mellan Teg och Östersund. Den matchen börjar nu klockan 18.30. Östersund vann ju som bekant första mötet på bortais och kan avgöra hemma idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar