söndag 16 februari 2014

Serieseger och Playoff3 väntar!

Hästen vann dagens seriefinal med 2-1 borta mot Kallinge och tog de tre poängen man behövde för att vinna serien. Snacka om att det är karaktär bland spelarna i laget, från den "tuffa" tiden till att återhämta sig på bästa sätt och vara bäst när det som mest gäller! Hästen till PO3 och Kallinge till PO2!

Jag själv såg inte matchen så jag kommer fatta det väldigt kort idag med att hänvisa till afterice.se för mer info angående matchen!

Noterbart är dock att Axel Brage räddade hela 39 skott och fick en räddningsprocent på 97.5% vilket är ruskigt bra! Ska även noteras att inlånade Marcus Andersson från Borlänge avgjorde matchen med sitt 2-1 mål kort efter att Kallinge kvitterat till 1-1.

----

Playoff 3 väntar alltså för Vita Hästen. Man har tagit sig dit tillsammans med Piteå, Sundsvall och Nyköping. PO3 inleds 5/3 om jag inte minns fel och Vita Hästen börjar på bortaplan flr att sedan avsluta med 2 hemmamatcher om det skulle gå till tre matcher.

----

Mariestad och Tingsryd blev de lagen som tog sig till PO1 från södra serien. Mariestad förlorade överraskande mot Helsingborg idag men klarade sig alltså ändå. Stark Alletta av Boisarna!
Tingsryd vann borta mot vimmerby med 6-5 efter förl och tog därmed 3:e platsen i serien.
Med andra ord blir mötena i PO1 Tingsryd-Västervik och Mariestad-Kristianstad, mycket intressanta matcher!

----

Räcker så för den här gången, nu blir det uppehåll igen för alla oss Hästensupportrar men samtidigt är vi i Playoff3!

Och glöm inte, SERIESEGRARE igen!

2 kommentarer:

  1. Om du menar PO för hästens del så lottas det måndag nästa vecka tror jag.

    SvaraRadera