onsdag 12 februari 2014

Viktig match ikväll!

Ikväll väntar en väldigt viktig match då Vimmerby kommer på besök till Norrköping, ett Vimmerby som vill behålla sin tredjeplats i serien. 

Ja som ni förstår är det en väldigt viktig och intressant match ikväll för båda lagen där det står mycket på spel.

Ett Vita Hästen som vill ta 3poäng för att sätta press på Kallinge/Ronneby inför deras match imorgon samtidigt som man möter varandra i sista omgången och man vill ha så bra utgångsläge som möjligt för att vinna serien.

Vimmerby kommer till matchen med 3 raka segrar och har bra flyt just nu. Man ligger på en tredjeplats i serien och jagas av Mariestad och Tingsryd som ligger en poäng efter. Vimmerby som sedan möter Tingsryd i sista omgång måste få med sig ett bra resultat ifrån Norrköping för att ha bästa utgångsläge inför sista omgången.

Senaste mötet mellan lagen slutade 6-5 till Vita Hästen på bortais, jag tror inte på lika många mål i kvällens match då det är mycket som står på spel för båda lagen.

Jag fick tag i Vita Hästens tränare Pelle Hånberg nu på förmiddagen då han satt i omklädningsrummet och väntade in laget för lite värmning.
Såhär säger Pelle till Powerbreak:
- Jag tror det kommer att bli en tillknäppt match, mycket står på spel för båda lagen och båda vill ha med sig ett bra resultat inför sista omgången. Det brukar vara tuffa matcher mot Vimmerby, det är väl bara 6-0 segern i grundserien som inte varit så jämn. Mina grabbar kommer vara taggade till kvällens match. Sedan kommer det nog vara lite extra tändvätska till matchen då Vimmerby inte ville flytta matchen plus att förra matchen vi möttes så blev det lite fult spel med mycket efterslängar osv.
Så jag räknar med en tät match med mycket intensitet.

På frågan om läget i truppen säger han:
- Den enda som är ett frågetecken till matchen är Markus Gunnarsson som har åkt på en förkylning. Jag väntar på ett samtal från honom just nu så han är inte helt avskriven från matchen även om det med största sannolikhet lutar åt att han inte kommer att medverka.

Vem kommer att stå i mål?
- Det tänker jag inte meddela, jag har bestämt mig men tänker inte bjuda på någonting till Vimmerby då de inte bjuder på något tillbaka. Vi har två olika målvaktstyper i Sperrle och Brage så jag väntar med att släppa laget för att motståndarna inte ska kunna "dra nytta" av något.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar