onsdag 19 mars 2014

3:e raka för Hästen!

Vita Hästen tog idag sin tredje raka seger i kvalserien när man besegrade Kallinge/Ronneby borta med 3-1.

Man tog ledningen med 1-0 genom Lihagen i powerplay. Med lite drygt 2min kvar av första perioden kvitterade Kallinge genom Stefan Söder och resultatet står sog perioden ut. En jämn period överlag.

I andra perioden tog Hästen ledningen efter 4min genom Jesper Samuelsson. Därefter drar Hästen på sog hela 5st 2min utvisningar men Kallinge får inte in pucken bakom Axel Brage i Hästenkassen.

Sista perioden bevakas av Hästen, kallinge får ett par lägen men Hästen lyckas stå emot. Med 36sek kvar avgör sen Marcus Eriksson vackert fram till 3-1!

----

Axel Brage, vad ska man säga? Herregud vilken otroligt bra målvakt Hästen har fått in! Verkligen en målvakt som är ruskigt stabil och som kan göra den avgörande räddningen i matcherna.