onsdag 5 mars 2014

Äntligen är det dags!

Äntligen är dagen här som vi alla hästensupportrar har väntat på. Det är dags för den första playoff 3 matchen mellan Visby/Roma och Vita Hästen. Får vi se "Torsten" jubla ikväll kanske?


Det har varit mycket snack de senaste dagarna på nätet där bl.a vissa visbyspelare säger att de inte vet ett skit om Vita Hästen i stort sett. Bullshit säger jag, men det är härligt att "trashtalket" är igång, det är precis så det ska vara inför sådana här matcher! Hästen å sin sida vet heller inte dom speciellt mycket om Visby/Roma. Pelle Hånberg var dock och kollade på första mötet mellan Huddinge och Visby så jag antar och hoppas att han vet vad som gäller. Det är nu det gäller, finns inga bortförklaringar. Ikväll hoppas jag att Vita Hästen tar ett stort kliv mot kvalserien!

Läser man på twitter, facebook m.m så syns det väldigt tydligt att det är ganska många hästensupportrar som är nervösa inför kvällens drabbning.

Hästen är med all rätt favorit i den här matchserien, dock tycker jag att pressen ligger på Visby ikväll. Man är som bekant hemmastarka och jag skulle vilja säga att det krävs en vinst hemma på ön ikväll för att man ska kunna slå ut Vita Hästen. Jag tror inte man kan ta två vinster i Norrköping om det skulle bli förlust ikväll. Med andra ord är det en otroligt viktig match vi har att vänta på Gotland!


Snart är det äntligen igång, 4tim och 20min kvar till nedsläpp!!

Övriga matcher:
Tingsryd - Nyköping
Kristianstad - Piteå
Kallinge - Sundsvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar