onsdag 5 mars 2014

Vilken coach han är Pelle Hånberg!

Ja vad ska man säga om Pelle Hånberg egentligen? Diggar han som fan, han bjuder på sig själv, han är väldigt öppen med allt för att vara tränare, han säger precis vad han tycker.

Han är ju dock i Vita Hästen för att ta upp laget till Allsvenskan och har nu kommit en bra bit på vägen.
Inför kvällens match mot Visby/Roma så skrev han ut ett inlägg på Vita Hästens hemsida där han berättar om resan och som sagt även kan bjuda lite på det så tätt inpå den så viktiga matchen.

Jag är övertygad om att Pelle är rätt man för att ta laget till Allsvenskan!

Såhär skrev han på Vita Hästens hemsida:

Bäste Vita Hästen-supporter!

Skriver till dig några rader precis när vi nu kommit iland på Gotland. Peppe vår busschaufför hämtade bussen nere i båten och hämtade oss alla utanför och körde upp oss till hotellet där vi bor inatt.

Jag och Svenne kom precis in på vårt rum, 2 sängar ihop och Svenne varnade för att han kan lägga ut benet på natten som han gör hemma... Kanske sover jag i fåtöljen inatt!

Hela laget drog iväg kl 08.00 från Himpan imorse. Alla vet vad som gäller.
Det är nu vi ska vara som bäst.

3 1/2 timme till nedsläpp. Man kan känna i luften att det är PO tider. Ingen är skadad eller sjuk. Vi har full trupp med oss. Anton och Sellin kvar på fastlandet.

Båtresan gick bra, det var lugnt på havet. Några Hästen-fans träffade vi på båten, det var kul att se.

Just nu ska laget inta ett mellanmål och sen går de flesta och vilar en timma. Svenne somnade precis bredvid mig nu, så han missar käket om jag inte väcker honom...

Det kommer bli en tuff match ikväll och jag tror att Visby gärna vill sätta full fart på hemmaplan. Vi har en matchplan oavsett hur dom kommer att spela.

Senaste veckan har sett bra ut på träningarna, och nu är det äntligen match, och det är skarpt läge. Som alltid finns det där pirret i magen, som det ska vara. Måste säga att det är så otroligt kul med hockey, vilken adrenalin kick man får när det drar ihop sig till match.

En match i taget, onsdag och sen är det hemma i ett kokande Himpa!! Kan det bli bättre?

Du som nu följer oss ikväll, jag hoppas vi kan få matchen dit vi vill, vi är i alla fall beredda att ta kampen och göra vårt bästa. Vi vill vara bäst ikväll och på fredag.

Nu laddar vi och 16.45 är det en kort busstur till hallen.

Jag avslutar med ett citat som Winston Churchill gav till det engelska folket då de undrade vad målet var.
- Ni frågar vad vårt mål är?
- Vårt mål är seger, seger till varje pris, seger hur svårt och tufft det än kan vara!  För utan seger kan vi inte leva!

Den attityden gillar jag!

Nu kör vi!

Direkt från ett hotellrum på Gotland.
Pelle Hånberg och en för tillfället vilande Svenne Eriksson

1 kommentar: