lördag 1 mars 2014

Avgörs det idag?

Idag kan det avgöras vilka som har spelat färdigt för säsongen och vilka som går vidare till Playoff3.

Så här ser matcherna ut idag och vad jag tror om dom:

Kallinge/Ronneby - Östersund
Mitt tips: 5-2
Kommentar: Ja den här matchen tror jag Kallinge vinner, man vann borta mot Östersund och det skulle förvåna mig mycket om man inte vinner här. Tror på en klar seger och därmed avancemang för Kallinge!


Kiruna - Tingsryd AIF
Mitt tips: 2-2
Kommentar: Tingsryd körde över Kiruna hemma i Nelson Garden Arena och många förväntar sig att man ska ta den här matchen ganska komfortabelt. Jag tror dock att det kommer bli en helt annan match där Kiruna kommer stå upp bra. Matchen går till förlängning där TAIF vinner och tar sig vidare till PO3.


Visby/Roma - Huddinge
Mitt tips:3-3
Kommentar: Blev precis så jämnt som jag trodde i första matchen, bara det att Visby vann vilket jag nog inte trodde. Nu är pressen stor på Huddinge som måste vinna båda matcherna på ön. Jag tror matchen blir precis lika jämn som den första bara det att Huddinge vinner i sudden och tvingar fram en helt avgörande match.
 

Hudiksvall - Kristianstad
Mitt tips:2-3
Kommentar: Första matchen slutade häpnandsväckande 0-0 där Kristianstad till slut vann i förlängning. Ny match idag och jag tror även att den här matchen kommer bli jämn, dock med lite mer mål i matchen. Känslan är att Kristianstad tar det här och går vidare till Playoff3.


Hur tror du att dagens matcher slutar?
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar