lördag 1 mars 2014

Visby väntar i Playoff 3!

Hittills har det spelats tre matcher under dagen och det har blivit ett avgörande i alla tre matchserier. Den sista mellan Hudiksvall och Kristianstad spelar sin andra match nu klockan 18.00.

Vi börjar med Visby-Huddinge. Visby vann den täta matchen med 2-1 och slog därmed ut Huddinge med 2-0 i matcher och Huddinge får nu ta semester. För Visbys del väntar nu Vita Hästen i playoff 3 där man kommer vara en riktig underdog. Kommer bli kul och intressant att se Visby i Himpa.

----

Kallinge gjorde precis vad jag trodde, man vann mot Östersund med 2-0 och vann även matchserien med 2-0. Det innebär att man nu ställs mot Sundsvall i PO3 och det kommer bli oerhört intressanta matcher. Ett riktigt bra Kallinge mot ett Sundsvall som verkligen rustat upp för playoffet.

----

Till sist har vi matchserien Kiruna-Tingsryd. Tingsryd vann ju enkelt hemma med 6-1 i första matchen men idag blev det betydligt jämnare siffror. Tingsryd gick segrande ur striden med 2-1 och gick därmed vidare till PO3 mot Nyköping. Noterbart i matchen är att Kiruna vann skotten med 48-16. Nu ställs Taif mot Nyköping, vilken drabbning!

----

Playoff 3 kommer att inledas på onsdag där Visby, Kallinge och Tingsryd börjar på hemmais.
Återstår att se om det blir Hudiksvall eller Kristianstad som följer dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar