lördag 15 mars 2014

Björklöven upp i topp!

Björklöven spelade idag hemma mot Kallinge/Ronneby och vann med 4-2! Därmed gick man upp i topp på kvalserien med sina 4p, dock med en match mer spelad.

Om jag inte har fel var detta Björklövens första 3 poängare under året 2014? Isåfall måste det nog varit otroligt skönt för laget men även en lättnad för supportrarna. Man är ju ändå storfavorit i kvalserien enligt mig och många andra med tanke på vilken spelartrupp man besitter.

Till matchen då. Björklöven tog ledningen redan efter 2.47 spelat i powerplay genom poängkungen Jon Palmebjörk! Kallinge kvitterade sedan med endast 15sek kvar av första genom Stefan Söder.

1-1 stod sig sedan fram till sista perioden, sedan gjorde Björklöven 2 snabba mål fram till 3-1. Dock gav sig inte Kallinge utan man reducerade till 3-2 med lite drygt 5min kvar av tredje, men kort därefter avgjorde Björklöven genom att göra 4-2 från William Quist klubba.

----

En oerhört tung förlust för Kallinge, man står på 0p efter två spelade omgångar. Om det vill sig illa för Kallinge så kan man vara hela 6 poäng efter toppen redan. Då blir det en oerhörd uppförsbacke för blekingelaget. Man får inte halka efter för mycket i början, det är inte det lättaste att ta in poängen.

1 kommentar:

  1. Tråkigare ishockeylag fårman leta efter ganska länge.

    SvaraRadera