tisdag 11 mars 2014

Intervju med Jon Palmebjörk!

Inför kvalserien som börjar på torsdag tänkte jag ta en intervju med en spelare i varje lag för att känna på tempen lite inför premiären. Förhoppningsvis får jag in ett bidrag från varje klubb.
Här nedan kommer en intervju med Björklövens Jon Palmebjörk!

Det blev för mig överraskande kvalserien för er del, det trodde jag inte efter nästan halva serien, hur ser du på er säsong hittills?
Vi visste det skulle bli tufft och hade som mål att hålla oss kvar, helst över strecket men nu är vi där vi är och har stora möjligheter att klara målet. Anledningen till att vi ligger där vi ligger är att vi haft för ojämn prestation i matcher och långa perioder under säsongen. Från att ha spelat otroligt bra hockey till att ha underpresterat lika kraftigt. 

Ni har ju vetat om ett tag att det blir kvalserien för er, har det varit en fördel för er tror du och hur har ni förberett er inför kvalserien?
Jag tror det är en fördel, kunnat träna bra och vetat om det mentalt. Inte blivit besviken efter sista omgången och bara kännt ångest utan nu känner vi snarare revanschlusta. 

Troja borta i premiären, tankar inför matchen?
En tuff bortamatch mot ett bra Troja. De är tuffa där hemma och kommer plocka mycket poäng, har mött dem 4 ggr i år med blandade resultat men självklart vill vi ha med oss poäng där nere. 

Hur ser du på kvalserien och de övriga lagen ni ska ställas emot?
Det kommer bli en spännande serie som kan sluta på många olika sätt, tycker vi och Troja har starka lag på pappret men Hästen och Piteå skaffade sig viktig rutin från ifjol och blir att räkna med. Tingsryd lär vara rejält revaschsugna och KRIF kommer dit med bra självförtroende. Kommer bli kul helt enkelt!

Vem tror du kommer vara den största utmanaren till er allsvenska lag?
Jag tror Hästen kommer vara med i år igen. Värvat bra spelare och var som sagt med i racet även ifjol, så dom blir en svår nöt att knäcka för många. 

Vilka tror du kommer ta de två första platserna i kvalserien?
Svårt eftersom jag inte sett något av div.1 lagen men innan säsongen så tippade jag Hästen hos mrmadhawk så står fast vid det, samt oss då såklart!


Tack så mycket för att du ville ställa upp Jon! Väl mött i Himpa omgång 4 och lycka till i premiären!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar