tisdag 11 mars 2014

Slå publikrekord med Hästen J20!

Imorgon börjar kvalet till J20 Elit för Vita Hästens J20 lag. Man börjar borta mot Bäcken HC för att sedan spela hemma i Himpa på lördag mot Kungälv.

Det är alltså dags för att kvala sig in till J20 Elit för Vita Hästens del. Bortamatch mot Bäcken HC väntar i premiären. Bäcken HC som imponerat stort i serien då man vann 15 av 16 matcher, riktigt imponerande. Dessutom hade man en målskillnad på +88 och det är även det riktigt imponerande.
Poängbäst i Bäcken blev Erik Borg med sina 44poäng (25+19) på 15matcher.

Vita Hästen har även dom imponerat i sin serie. Man har 18vinster och 2 oavgjorda matcher på 20matcher, med andra ord ingen förlust vilket är sjukt bra! Man har precis som Bäcken +88 i målskillnad!
Poängbäst i Vita Hästen under grundserien blev Emil Rooth med sina 31poäng (14+17).

Räkna med en riktigt spännande fight!

----

På lördag gott folk ska ni ta er till Himpa, då siktar nämligen Hästen på att slå svenskt rekord i antalet åskådare när man möter Kungälv. Det svenska rekordet innehar Tranås för tillfället då man hade 560 åskådare i matchen mot just Hästen. Matchen börjar 13.40!
Motståndaren Kungälv kom sist i J20 Elit med sina 19poäng på 27 matcher.


Vore kul om man kunde slå nytt svenskt rekord, matchen är samtidigt en perfekt uppladdning inför A-lagets hemmapremiär i kvalserien på söndag! Ge grabbarna det stöd dom är värda nu på lördag!

1 kommentar:

  1. Alla till himpa! Det är grabbarna i laget värda tycker jag!

    SvaraRadera