måndag 10 mars 2014

Intervju med Linus Bladström!

Inför kvalserien som börjar på torsdag tänkte jag ta en intervju med en spelare i varje lag för att känna på tempen lite inför premiären. Förhoppningsvis får jag in ett bidrag från varje klubb.
Här nedan kommer en intervju med Kallinge/Ronnebys Linus Bladström.



1. För det första, tack för att du ville ställa upp på en intervju och grattis till kvalserieplatsen, hur känns det?
Tack så mycket! Det känns mycket bra och ett mål som vi strävat efter under hela säsongen.

2. Ni har slagit ut Östersund och Sundsvall med 2-0 i matcher i Playoff, tankar kring matchserierna?
Det har varit två ganska jämna matchserier men där vi trots uddamålsvinster spelat väldigt stabilt och höjt vårat spel ett par snäpp mot allettan, och jag anser att vi vunnit rättvist alla fyra matcher.

3. Du gjorde 6p på 4 matcher i playoff och 33poäng innan PO, fortsätter poängskörden?
-  Det hoppas jag att den gör, det lossnade ju lite nu framförallt mot Sundsvall och det är ju alltid kul att göra poäng.

4. Vad är du för typ av spelare?
-  Jag tycker att jag är en ganska allround spelare som är bra både framåt och bakåt. Men framförallt en spelare som gillar att ha pucken och jag lever mycket på mitt spelsinne att ligga rätt i banan och läsa spelet.

5. Du har varit med i kvalserien förut med Kallinge utan att lyckas gå upp till allsvenskan, vad är det som talar för er den här gången?
-  
Det som talar för oss den här gången är att vi har förberett oss på ett väldigt bra sätt. Vi har kört mycket fys på STAC (ett gym) under hela året med individuella program som ska vara anpassade för att vi ska vara som bäst nu.
Sen så är vi ett mognare lag den här gången, senast spelade vi bra anfallsspel men sämre försvarsspel medan nu är vi starka i båda delar av banan.

6. Vem ser du som favorit i kvalserien och vem tror du blir svåraste motståndaren?
-  De allsvenska lagen bör vara favoriter men jag tror att alla fyra div. 1 lag kan vara med och utmana. Men framförallt tycker jag att vi har ett starkt lag och hoppas verkligen att vi kan vara med uppe i toppen. Annars så tror jag att Troja kommer vara den svåraste motståndaren.

7. Till sist, vilka två lag i kvalserien spelar Allsvenskan säsongen 14/15?
- KRIF och Troja.

Tack för att du vill ställa upp Linus och lycka till i premiären!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar