söndag 2 mars 2014

Kristianstad sista lag till PO3!

Ja det blev alltså Kristianstad som tog den sista platsen till Playoff 3 då man slog Hudiksvall på bortais med 5-4 och vann därmed matchserien med 2-0. Nu ställs man mot Piteå i PO3 och jag tror faktiskt man har en ganska stor chans att slå ut Piteå.

Kristianstad har tagit sig vidare via vinst i fortsättningsserien, vinsg mot Mariestad i PO1 och nu alltså besegrat Hudiksvall i PO2. Mycket starkt gjort och vi får se hur långt de kan gå, vore en riktig sensation om man tar sig till KS när man gått vägen från fortsättningsserien, vet inte om det hänt förut.

----

Nu är det alltså klart vilka som kommer att ställas mot varandra i Playoff 3:

Kristianstad - Piteå
Visby - Hästen
Tingsryd - Nyköping
Kallinge - Sundsvall

På förhand kan man väl säga att Hästen är den största favoriten av alla dessa lag. Många har även Piteå som storfavorit men jag tror som sagt att Kristianstad har bra chans i den matchserien.
Matchserien mellan Taif och Nyköping känns på förhand som den mest ovissa, kan nog sluta hur som helst där.
I den sista matchserien mellan Kallinge och Sundsvall ser jag nog Kallinge som en liten favorit. Jag har dock inte sett Sundsvall den här säsongen och man har även värvat bra nu inför Playoff men Kallinge är ruggigt starka, så det kommer nog bli väldigt jämnt där med en liten fördel för Kallinge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar