måndag 17 mars 2014

Vilken superkedja Hästen har!

Nu har aggressionen från gårdagen släppt lite. Den finns dock kvar och den kommer finnas där ett bra tag till! Fan vad jag lider med Gunnarsson!

Nuså till något positivare! Hästen är serieledare i och med segern igår samtidigt som Tingsryd överraskande förlorade mot Piteå hemma med 1-2.

Hästen har nu gjort sjukt imponerande 15mål på endast två matcher. Ganska sjukt egentligen i en kvalserie där man dessutom mött ett av de allsvenska lagen. Det trodde nog inte Troja på förhand att man skulle släppa in 8mål mot ett div.1 lag.

----

Lika imponerande är Hästens Powerplay, man har 60% på två matcher, 3mål på 5 försök i PP! Precis vad man behöver om man ska vara med och utmana om en allsvensk plats.

----

Eller vad sägs om Hästens förstakedja med Macke-Sama-Bankelius? Macke står på 8poäng (5+3) på två matcher, 8poäng (3+5) även för Bankelius och 6poäng (0+6) för Sama. Dessa herrar är dessutom topp 3 i poängligan för hela kvalserien. Snacka om att pricka in formtoppen rätt, hoppas bara att den håller i sig kvalserien ut!

----

Det går heller inte att undgå o nämna Axel Brage i kassen. Visst, han släppte in 5 mål igår mot Troja men snacka om att det är en målvakt som verkligen imponerar! Det känns stabilt med Axel i kassen och jag tror definitivt man har hittat en målvakt som kan ta laget ända till allsvenskan.
Man får ju samtidigt inte glömma att man dessutom har Daniel Sperrle som ersättare, snacka om skapligt målvaktspar för att vara div.1!

----

Det som oroar mig mest är alla skador som man har/haft. Förra säsongen var det Stefan Erkgärds som missade hela kvalserien, den här gången är det Gunnarsson som missar med största sannolikhet hela kvalserien. Lägg därtill alla småskador man har fram och tillbaka. Som tur är biter killarna verkligen ihop nu när det ska avgöras, i den mån det går givetvis!

----

Nöjer mig så för den här gången. Under kvällen/morgondagen kommer jag köra en rolig grej på bloggen! Håll ögonen öppna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar