måndag 28 april 2014

Back sägs lämna Hästen!

Det har varit mycket positivt kring Vita Hästen de senaste dagarna men nu kommer ett dystert besked för alla hästensupportrar.

Det är nämligen så att backen Maxim Matushkin ska ha tackat nej till en förlängning i Vita Hästen. Det ska inte ha något med det ekonomiska att göra, det är det ända jag vet.

Kanske är det så att han flyttar "hem" till Umeå för spel i Björklöven eller följer han kanske Hånberg till KHK? Eller finns det möjligtvis någon annan förening inblandad? Det återstår att se.

I vilket fall är det mycket tråkigt att Hästen tappar en av sina bästa backar från den gångna säsongen. Hade gärna sett att han spelar vidare i Vita Hästen!

2 kommentarer:

  1. Lämnar han Hästen för att gå till den pajasföreningen, då får han skylla sig själv, blir att söka nytt före jul(om de kan hålla färgen så länge...) Tack Maxim, lycka till...

    SvaraRadera
  2. Ja Karlskrona är en märklig klubb, de försöker på allvar förklara varför deras fodringsägare ska efterskänka deras skulder med argument baserade på hur mycket de betalar till kommun och landsting...
    Vi betalar så mycket hit och dit så vi skulle helst se att vi slapp att betala till er....Bra där !!! Jävla pajas klubb, hitta några miljonärer som räddar er som det anstår en riktig HC, läs Vita hästen , AIK, mfl :)

    SvaraRadera