måndag 28 april 2014

Bekräftat: Hassel stannar!

Som jag skrev i lördags så hade jag fått in uppgifter om att backen Morgan Hassel hade förlängt sitt kontrakt med Vita Hästen. Idag gick klubben själva ut och bekräftade det hela.

Såhär säger Vita Hästens VD Fredrik Jensen i ett pressmeddelande om Hassels förlängning:
"- "Morgan Hassel är en 5-6:e back i vårt lagbygge, är välskolad, har tyngd och ledaregenskaper. Han har tidigare erfarenhet från hockeyallsvenskan och har under de senaste tre säsongerna varit en av de bästa backarna i landet på division 1-nivå. Det vi har sett av Morgan på och vid sidan av isen senaste året gör att det inte var någon som helst tvekan om att han skulle följa med oss upp i hockeyallsvenskan".

Som jag skrev i inlägget i lördags så tycker jag det är en riktigt bra förlängning, Hassel har varit riktigt stabil och jag tror han kommer klara hockeyallsvenskan galant. Dock så vill jag som sagt se lite mer av hans offensiva kvalitéer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar