torsdag 17 april 2014

Brage om tiden i Hästen och framtiden!

Tog ett snack igår med målvakten Axel Brage som var utlånad till Vita Hästen i slutet av säsongen och kollade läget lite kring hur han tyckte tiden var i Hästen och även hur han ser på framtiden.


För det första, stort grattis till avancemanget med Vita Hästen, hur har det känts under kvalserien med Hästen?
- Tack så mycket! Det har känts jättebra, redan från första playoff-matchen rullade det på och redan då hade jag känslan av att vi skulle klara avancemanget!

Vita Hästen förlorade endast en match under ordinarie tid med dig i kassen, snacka om succé!?
Haha ja, det kan man säga.. Man spelar ju för att vinna så det känns självklart jättekul, även om jag helst hade vunnit matchen uppe i Umeå också!


Du var ju som sagt utlånad till Hästen och nu är du tillbaka i Malmö där du dock har ett utgående kontrakt om jag läst rätt? Har Malmö sagt något om nästa säsong till dig?
Inte mer än att optionsåret (jag har haft 1+1) inte kommer att utnyttjas från deras sida.


Hästen gick ut med i tidningen att man gärna vill ha dig kvar i klubben, hur ser du på en eventuell övergång till Hästen?
Jag trivdes bra i Hästen och det är alltid kul att veta att man är välkommen tillbaka till Norrköping! Håller alla dörrar öppnar så vi får helt enkelt se vilken adress man får i höst.


Vad tycker du om Norrköpingspubliken?
Den har varit grym! Har nog aldrig varit med om ett sånt engagemang i någon annan klubb, vilket helt klart gör det ännu roligare att spela!


Till sist Axel, hur högt rankar du avancemanget med Hästen i din hockeykarriär?
Utan tvekan bland det högsta jag varit med om!


Med andra ord så är Axel Brage fri att gå till vilken klubb han vill, jag både hoppas och tror att han väljer spel i Hästen kommande säsong. Vad tror du?

1 kommentar:

  1. Vore jäkligt nice om Brage stannade i truppen. Vore coolt att ha några spelare kvar från förra året.

    SvaraRadera