onsdag 16 april 2014

Niklas Ottosson om framtiden!

Jag kollade läget lite med Hästens Niklas Ottosson angående framtiden och hur han ser på succésäsongen som varit.

Foto: Angelika Aronsson, icingvajsing.blogspot.com


Stort grattis till avancemanget, hur ser du på säsongen som varit?
- Tack så mycket! Det har varit en otroligt rolig säsong, svårt att säga annat efter den avslutningen. 
Det har väl varit en säsong som gått lite upp och ner både för min egen del och för laget. Men vi hitta vårt spel och spelade verkligen som bäst när det behövdes som mest och vi nådde vårt mål, Allsvenskan!  Otroligt stort och roligt att få vara en del av avancemanget! 

Jag tycker att du växte mer och mer ju längre säsongen gick, håller du med?
- Får tacka för det! Ja det håller jag med om, tycker absolut att det gick bättre för mig personligen i slutet av säsongen. 

Hur går tankarna inför säsongen som kommer, är det Hästen som är prio 1?
- Det finns väl inte jättemycket tankar just nu. Vi får vänta och se helt enkelt. Absolut skulle det vara mäktigt att få representera Hästen i Allsvenskan. 

Vad jag har hört så har Hästen antytt att de vill ha dig kvar till nästa säsong, har du fler klubbar som hört av sig?
- Det stämmer!


Känslan är att Hästen vill ha kvar Ottosson och att han själv vill vara kvar i klubben. Hästen har fortfarande inte lagt fram ett kontraktsförslag till Niklas men det lär nog komma. Tror du att Niklas spelar i Hästen kommande säsong och vill du att han ska ha en plats i truppen? Själv vill jag gärna se han en säsong till!

2 kommentarer:

  1. Skulle absolut vilja se honom i Hästen även nästa säsong. En intressant spelare som utvecklades väldigt mycket på året han var i Lindlöven, innan han återvände. Kommer bli intressant att se hans utveckling om han får stanna.

    SvaraRadera
  2. "OTTO" känns som en given spelare för Hästen-14/15. Hoppas han får svårt att ta plats!!(vilket skulle betyda att vi värvat SJUKT BRA:) )

    SvaraRadera