tisdag 1 april 2014

Hästen vann - Allsvenskan MYCKET NÄRA nu!

Hästen vann kvällens match mot Kallinge/Ronneby med 6-3! Därmed är man nu uppe på 19poäng och allt som möjligtvis ska kunna fälla Hästen från ett avancemang till allsvenskan är nu målskillnadsaffär. Men jag räknar med att Hästen kommer fixa det på poäng!

Henrik "Klefa" Klefbäck sjöng i första periodpausen!


Går inte in så mycket på vad som hände i matchen idag. Dock måste jag säga att jag blir mer och mer imponerad av Henrik Thegel! Täcker skott föredömligt i BP, vet var målet finns framåt, visar en jäkla kämparglöd! Riktigt bra gjort av Hästen att ta in honom.

----

4071 i publiken idag, trodde faktiskt på mer. Var det inte mer i publiken? I vilket fall så var det ett jäkla tryck i hallen och jag tror spelarna bara går ut och njuter av stunden att få spela inför den här fantastiska publiken!

----

Man hyllar oftast 1:s och 2a femman i Hästen match efter match. Denna gången kommer jag att hylla några andra. 3:e med Wallén, Torsten och Ottosson gör det grymt bra idag, är riktigt jobbiga för motståndarna och ger sig aldrig! Lägg därtill Gardell som också är riktigt bra idag, hans mål visar på en jäkla vilja! Många hade nog gett upp och inte gått på sin egna retur där.

----

Räcker så för den här gången! Fyll gärna på själva med vad ni tyckte om matchen och utgångsläget m.m! Nu är det dags för invasion i Ljungby på torsdag!

#RödTorsdag

1 kommentar:

  1. Fanns luckor så det stämde nog rätt bra och ärligt talat tyckte jag inte trycket var så bra idag - stundtals riktigt bra men långa tystare perioder. Har varit betydligt bättre. Kändes som om det fanns lite nervositet i luften ikväll. Men slutet var ju magiskt :) Lördag kan bli galet bra!!

    SvaraRadera