tisdag 1 april 2014

Kommer avgörandet ikväll?

Ikväll är det då dags för match igen, Kallinge/Ronneby kommer på besök i himpa. Ett Kallinge som spottat upp sig efter en dålig inledning i kvalserien och är i allra högsta grad med i racet!
Senaste mötet lagen emellan vanns av Vita Hästen med 3-1 nere i Ronneby.

Jag hoppas och tror på en mycket bra hockeymatch mellan två mycket bra spelande lag.
Vita Hästen gick för ett tag sen ut med infon om att det är 3400 biljetter sålda i förköp, så räkna med ett jäkla tryck i hallen ikväll!

Pratade för övrigt med Hånberg nyligen, det var som vanligt en lugn och förväntansfull Pelle. Angående att Sellin och Torsten bytt platser i femmorna ser han inte som någon direkt radikal förändring utan det blev så till den här matchen. Men Pelle flaggade för att det kan bli ett riktigt matchande av femmor från hans sida, spännande att se hur det utvecklar sig.
På frågan om han kommer ha koll på de andra resultaten i de andra matcherna så sa han: "- Givetvis kommer man snegla lite på dom, först o främst ska vi vinna vår match. Det är allt jag kan påverka. Men har jag inte koll på resultattavlan så lär man säkert höra publiken och deras reaktioner."

Han hymlade inte om att det oire riktigt häftigt om det kunde bli ett avgörande i en kokande himpa!

Ja gott folk, ikväll kan det alltså avgöras, vinst för Hästen och tappad poäng för antingen Björklöven eller Troja så är det klart.

Hästens lag ikväll:

Brage (Sperrle)

Eriksson - Samuelsson - Bankelius
Norin - Matushkin

Lihagen - Näsström - Thegel
Hassel - Björklund

Torstensson - Ottosson - Wallén
Jaksch - Erkgärds

Gardell - Nylander - Sellin

Johansson
Jakobs

1 kommentar:

  1. Kristoffer Grundström1 april 2014 kl. 17:22

    Jag som Björklöven-supporter har inget emot OM Hästen skulle följa med Björklöven upp till Allsvenskan. De 2 mest publikstarkaste lagen i Norra Sverige om man tar bort SHL.

    SvaraRadera