torsdag 17 april 2014

Jeff Jakobs lämnar!

Jeff Jakobs får inte förlängt av Hästen, därmed blev hans sejour i Hästen ettårig.
Såhär skrev Jeff på twitter tidigare idag:
"Kan meddela att jag inte får vara kvar i vita hästen nästa år ! Vill tacka fans och framförallt lagkamrater för året som gick ! #slutapåtopp"

Jeff har enligt mig och säkert många andra visat ett oerhört hjärta! Han visste när han kom att han kanske inte skulle få så mycket speltid och köpte det. Under säsongen har det just blivit ganska så lite speltid men han har visat en riktigt professionell inställning och har hela tiden värnat om att laget går först! Som jag sagt tidigare, har nog aldrig sett en hockeyspelare så glad efter vinster trots att man inte fått speltid.

Beslutet är ganska väntat enligt mig men en sak är säker, Jeff har verkligen gjort avtryck trots att det bara blev en säsong i Hästen.

Jag önskar Jeff lycka till i framtiden och tackar för din tid i Hästen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar