lördag 19 april 2014

SHL-spelare på gång till Hästen?

Det börjar hända lite saker nu kring Vita Hästens silly season. Räkna med att det kommer hända lite veckan som kommer, det har även Fredrik Jensen flaggat för! Tips till bloggen rullar på bra, vissa uppgifter är hetare än andra men fortsätt hör av er!

Något som verkar riktigt hett är de uppgifterna jag fått in om att Erik Lindhagen har närmat sig en övergång till Vita Hästen. Erik spelade med Västerås i kvalserien på slutet av säsongen och innan dess representerade han LHC. Om jag inte minns fel gick Linköpings sportchef Johan Hemlin ut med att han var fri att gå till vilken klubb han ville då de inte kunde ge honom speltid och då blev det alltså Västerås. Men just nu är han klubblös och letar ny klubbadress. Rätta mig om jag har fel!

Tror nog att det skulle passa Erik väldigt bra att välja Vita Hästen då det ligger nära där han är bosatt och skulle därmed ha ett behagligt pendlingsavstånd. Kan inte tänka mig att Erik kommer att få något anbud från en SHL klubb utan han får nog rikta in sig på allsvenskan tror jag.

Kan Erik möjligtvis presenteras nästa vecka redan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar