söndag 6 april 2014

Silly season igång!

Ja, som ni vet så fick varken Pelle Hånberg eller Svenne Ericsson förlängt av Hästen. Har blivit ett ramaskir kring detta och jag har varit en del utav det. Jag står fortfarande för att jag tycker det är ett felbeslut men respekterar klubbens ledning i övrigt. Jag kan säga att det är jävligt starkt att göra en sån här sak, klarar man det så kan man ta vilket jobbigt beslut som helst i framtiden.
Jag känner mest för Hånberg som vunnit allt med Hästen och ändå räcker det inte. Samtidigt är jag glad för att jag fått lära känna denna underbara människa som har visat sånt hjärta för klubben, sådan passion, vilja och entusiasm! Jag skulle vilja säga såhär:

TACK FÖR DEN HÄR TIDEN MIN VÄN, HOPPAS VI SES IGEN DÄR DU ÅTER ÄR HÄSTEN COACH!

----

Det har gått rykten idag gällande att Mikael Fahlander har betalat av alla skulderna som Hästen har. Givetvis ställde jag frågan till Fredrik Jensen och han svarade: "Nja, det stämmer inte. Tyvärr!"
Så med andra ord har inte detta skett men när Jensen skriver "nja" så kan det mycket väl vara så att Fahlander har betalat av en del till av skulden, men detta är oklart. Så nu vet ni det, för "vi kommer aldrig ljuga i Vita Hästen".

----

Hittills har det bara varit rykten i silly season vad gäller spelare som ska lämna klubben. Dessa spelare är William Wallén som Mattias Heikki på NT skriver ska lämna Hästen, det går rykten om att Björklund som varit inlånad från Västerås ska till Mora. Nu senast gick afterice.se ut med att backen Morgan Hassel kanske får lämna laget. Har även hört att Stefan Erkgärds ska vara på väg bort från klubben.
Med andra ord verkar det bli en hel del ändringar i truppen, frågan är hur många swom blir kvar i årets trupp till nästa säsong. Men det här är silly season gott folk, det vi alla älskar!

----

Till sist avslutar jag med att säga att nu när Hånberg inte får nytt förtroende så har det ryktats om Niklas Czarnecki som har tränat Brynäs och Färjestad tidigare. Jag säger nej tack! Jag minns tiden han hade i Färjestad, det var inte lyckat! Han är väldigt defensivt inriktad och visst, det kanske är vad Hästen måste spela men nae... Hoppas man har något annat på gång! Dessutom lär han lyfta en oerhört tung lön!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar