tisdag 8 april 2014

Toppforward ett namn för Hästen?

Silly season är igång och jag tänkte ge er ett namn som florerar en hel del just nu.

Det är nämligen så att det har kommit in uppgifter till bloggen om att Mattias Guter är aktuell för spel i Vita Hästen igen. Forwarden som blev mycket populär säsongen 08/09 i Vita Hästen tröjan har senast spelat för Djurgården. Han missade kvalserien som Djurgården spelade nu pga skada och nu återstår det att se om han tar en plats i deras SHL-trupp. I annat fall säger flera oberoende källor till bloggen att han kan tänka sig spel i Vita Hästen igen. Guter har annars övertygat i DIF den här säsongen innan han ådrog sig sin skada, frågan är hur pass stor Djurgårdens satsning blir nästa säsong.

Givetvis var jag tvungen att kolla läget med Hästens Fredrik Jensen som kommenterar det såhär:
- Det finns säkert 150 intressanta spelare. Jag vet inte ens om han har kontrakt med Djurgården nästa säsong.
Jag påminde Jensen om att hans kontrakt går ut nu.

Det kommer nog vara locket på från Vita Hästens sida tills något är klart, precis som med Czarnecki. En sak är nog säker, de lär nog inte tacka nej om Guter inte får nytt kontrakt och skulle vilja spela med Hästen igen. Skulle bli väldigt överraskad isåfall.

Ja ni gott folk, återstår att se om Guter tar en plats i Djurgårdens trupp eller om han får söka sig efter ny klubb, isåfall verkar Vita Hästen ligga bra till! Guter som jag annars håller väldigt högt. Jag gillade det jag såg när han var i Hästen och vad man sett i Djurgårdströjan så har han utvecklats en hel del. Skulle vara en riktig kanonvärvning, dock är det låångt kvar på silly!

Låt spekulationerna börja, skulle du vilja se Guter i Hästentröjan igen?

1 kommentar:

  1. Absolut, Guter vore en kanonvärvning, han har etablerat sig bra på allsvensk nivå...

    SvaraRadera