tisdag 8 april 2014

Czarnecki presenterad!

Nu är det officiellt! Niklas Czarnecki är klar som ny tränare i Vita Hästen. Kontraktet är skrivet på 2+1 år.

Såhär säger Hästens vd Fredrik Jensen på Vita Hästens hemsida om Niklas:
- Niklas är strukturerad och målinriktad, en lagbyggare som samtidigt ser till individens utveckling. Niklas har en ovärderlig rutin från högre sammanhang och matchar vår kravspec på tränaren som ska leda Vita Hästen som nykomling i HockeyAllsvenskan.
Vi är mycket nöjda med att få in Niklas och vi är nu redo att tillsammans fortsätta att bygga det lag som ska se till att etablera Vita Hästen i Hockeyallsvenskan.

Niklas själv säger såhär om att ta över Vita Hästen:
-  Jag är mycket glad över att få chansen att leda Vita Hästen. Det är en stor utmaning för mig och övriga ledare att nu etablera Vita Hästen i HockeyAllsvenskan. Det ska bli fantastiskt kul och jag tror stenhårt på klubben.


Jag själv då, ja ni vet säkert vid det här laget vad jag tycker om hela den här historien och den står jag fast vid. Nu blickar vi framåt och hälsar Niklas välkommen till klubben, känns som att han ändå kommer hit och får en väldigt stor press på sig direkt att prestera med tanke på utgången med Hånberg. Jag hoppas att Niklas kan övertyga mig om att Hästen har gjort rätt, och jag tvivlar inte en sekund på att Jensen & co vet vad dom gör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar