fredag 16 maj 2014

Gardell och Nylander får lämna!

Folkbladet gick ut med nu på morgonen att både Gustaf Gardell och Peter Nylander inte kommer få något förnyat kontrakt i Hästen. Däremot ska man vara långt gångna i förhandlingarna med Linus Näsström och Niklas Ottosson.

Klubbens val kring Peter Nylander är väl egentligen ganska väntat. Han gjorde det bra stundtals i hästentröjan men överlag så tyckte jag helt ärligt inte att han gjorde något större avtryck. Hade väntat mig mer från hans sida.

Däremot valet kring Gustaf Gardell är för mig väldigt märkligt. Vet att man satt i förhandlingar, vad som sen gick snett vet jag inte. Kanske den ekonomiska biten? För enligt mig hade Gardell varit självskriven i truppen inför den kommande säsongen! En spelare som är otroligt jobbig att möta och som alltid står upp för laget. Dessutom är det en spelare som även kan göra mycket poäng (fick dock en annan roll senaste säsongen i Hästen).
Det stannade alltså vid fem säsonger för Gardell som nu får leta efter ny klubb.
Men en sak är säker, jag är väldigt förvånad att han inte får någon plats i laget.

Powerbreak vill tacka Nylander och Gardell för er tid i föreningen och önskar lycka till i er framtida hockeykarriär!

3 kommentarer:

  1. Att Gardell får lämna gör en uppriktigt förbannad! Jensen & Co är fan helt odugliga!

    SvaraRadera
  2. Börjar tvivla rejält på det här lagbygget nu.

    SvaraRadera
  3. Inte en chans i h-e att KHK vill ha Gardell, gillar honom men tveksam till om han håller i HA, skullle dock gärna sett att han fått en chans i Hästen...

    SvaraRadera