torsdag 15 maj 2014

Juha Uotila klar för Hästen!

Vita Hästen presenterade nu på morgonen ytterligare en värvning. Den är backen Juha Uotila som senast kommer från spel i Oskarshamn. Kontraktet är skrivet på ett år och såhär säger Fredrik Jensen på Vita Hästens hemsida om förstärkningen:

"- Juha är en spelare som både jag och Niklas Czarnecki lagt märke till när vi sett Oskarshamn de senaste säsongerna. Han har kvalitéer som vi som nykomling kommer att ha oerhörd nytta av. Vi har dessutom fått de varmaste rekommendationerna från flera gamla lagkamrater till Juha, vilket är nog så viktigt. Med Juha i truppen har vi en stabil backuppsättning. Det som ska tillkomma är mer eller mindre en back från Örebro, samt ytterligare en back med spetskompetens som går in i första backpar."

Jag själv vet inte något alls om spelaren om jag ska vara ärlig så det kommer bli intressant att se Juhas kvalitéer i höst. Meritlistan ser i alla fall lovande ut med 146 matcher i HockeyAllsvenskan, 96 matcher i Liiga i Finland samt 45 AHL-matcher.

Det ska nu alltså in en back från Örebro och sedan även en back som går in i ett första backpar. Sedan ska backuppsättningen vara klar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar