onsdag 7 maj 2014

Intervju med Henrik Bankelius!

Nu är det dags för en ny spelarintervju här på bloggen. Denna gången är det Henrik Bankelius tur att svara på lite frågor, "Banka" som nyligen förlängde sitt kontrakt med Vita Hästen ytterligare en säsong!Nu är det officiellt att du förlängt med Hästen ytterligare en säsong, hur känns det?
- Det känns riktigt skönt att det blivit klart och att man kan börja ladda inför nästa säsong på allvar.

Var det en självklarhet att det skulle bli Hästen ytterligare en säsong för din del och vad var den största anledningen till att du nu förlängt?
- Jag har hela tiden velat att det skulle lösa sig med Hästen. Framförallt för att jag trivts så bra i Norrköping med hockeyn och allt runt omkring.

Vad har du att säga om säsongen som var både för din egen del och lagets?
- Som lag kändes det som vi fick jobba stenhårt för att få alla bitar att falla på plats. Ett arbete som resulterade i att vi vann allt vi kunde vinna. Det är något vi ska vara väldigt stolta över. Personligen är jag väldigt nöjd med min insats, men det är ett resultat av att vi lyckades som lag.

Du bildade ju en fruktad kedja med "Macke" och "Sama" och nu är ni ju alla kontrakterade för Hästen till kommande säsong, hur kommer det sig att det funkade så bra mellan er?
- Vi är alla tre väldigt olika spelare, med olika kvalitéer, som hittade väldigt rätt i vårt sätt att spela tillsammans. Förtroende, självförtroende, flyt och ett djävulskt hårt jobb tror jag var avgörande för att det gick så bra.

Czarnecki är ju ny huvudtränare, har du hunnit prata något med honom?
- Nej jag har inte träffat honom än, men tror vi kommer ses nåt under veckan.

Vad har du för förväntningar inför kommande säsong, både för din egen del och för lagets?
- Jag hoppas vi kommer in i serien och tar för oss direkt. Att vi etablerar oss som ett allsvenskt lag och vara med och hota lagen om plats 1-8. För egen del vill jag visa att jag kan bidra på samma sätt som tidigare i Hästen, även i Allsvenskan.

Till sist, någon hälsning till alla hästensupportrar?
- Stort tack för den fantastiska säsong vi hade tillsammans 13-14! Hoppas på samma otroliga stämning nästa säsong!


Vill tacka "Banka" för att du ville ställa upp på en intervju och önskar dig stort lycka till den kommande säsongen i allsvenskan med Vita Hästen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar