onsdag 7 maj 2014

Är detta nästa spelare som förlänger!?

Uppgifter har kommit in till bloggen vad gäller att forwarden William Wallén kan vara nära en deal med Hästen om en förlängning av sitt kontrakt. Wallén ska dessutom enligt uppgifterna vara med idag när laget ska samlas för första gången efter avancemanget och även träffa nya tränaren Niklas Czarnecki.

Wallén började imponerande bra i Hästen och hade stundtals lekstuga på isen. Den andra delen av säsongen kom han av sig lite och det blev inte samma poängproducerande från hans klubba. Han stod totalt för 42poäng på 50matcher.

Jag tycker att Wallén är en intressant spelare, men han behöver nog visa lite mer stabilitet i sitt spel och inte komma bort från matcher som han gjorde den gångna säsongen enligt mig.

4 kommentarer:

 1. Nja, tveksam om han är värd att satsa på. Han var stundtals riktigt bra, men försvann mer och mer ju tuffare motståndet blev. Konkurrensen i laget var hård förra säsongen, den lär inte vara lättare nästa säsong...

  SvaraRadera
 2. Hoppas du skämtar!!
  Han höll inte alls mot de bättre lagen, varför skulle han hålla i allsvenskan, vi måste ha en första och anddra kedja nu, tredje och fjärde har vi i sort sett.

  SvaraRadera
 3. Hade för mig att det väldigt snart efter säsongens slut läckte ut att Wallen inte fick fortsätta? Tror han är en underskattad spelare som om han får vara skadefri kan vara en riktig joker i HA.

  SvaraRadera
 4. Hallå puckobambinos, Wallén är den skickligaste spelare som någonsin dragit på sig en Hästentröja.
  Dock saknas lite självförtroende och en perfekt tajmad roll( + 5-10 kg muskler...) Faller allt på plats så har vi en riktigt bra spelare till antagligen rimlig kostnad..
  Heja William!!

  SvaraRadera