tisdag 13 maj 2014

Intervju med William Wallén!

William Wallén har som bekant förlängt sitt kontrakt med Vita Hästen! Jag tog en intervju med Wille för att höra lite tankar kring hans syn på den gångna säsongen, förlängningen m.m.Kul att du förlängt kontraktet, vad har du att säga om förlängningen?
- Kan bara säga att jag är väldigt glad över fortsatt spel i vita hästen, att man fick vara med och spela upp klubben till HA var väldigt speciellt och att få fortsätta med många av samma gubbar men även en del nya ansikten ska bli grymt kul.

Var Hästen det givna alternativet för dig? Fanns det andra klubbar som visade intresse?
- Att få stanna kvar i Hästen var hela tiden prio ett för mig. Hade ett fåtal klubbar som också visade intresse men bestämde mig för att vänta och se hur det skulle arta sig med Vita Hästen. Är grymt glad för att de blev som de blev.

Enligt mig så tycker jag att du öppnade säsongen otroligt bra och gjorde en hel del poäng, sedan tappade du lite för att sedan komma tillbaka på slutet av säsongen och gjorde det riktigt bra i en lite mer defensiv roll. Håller du med?
- Jag håller absolut med. En säsong kommer alltid att innehålla faser där allt rullar på och ibland där man får jobba lite hårdare för att saker ska falla på plats. Och det är något jag ska jobba på, se till att hålla mig på min högsta nivå så mycket som möjligt för att bidra till laget.

Du kom ju till Hästen från Kallinge/Ronneby inför den gångna säsongen. Vad tycker du har varit den största skillnaden?
- Den största skillnaden var att vi kom ihop grymt bra som lag när det behövdes som mest. Sen hade vi otroligt stöd från läktarplats som gav oss den energin vi behövde för att vinna. Även den sociala biten har jag trivts mycket bra med i Norrköping som stad.


Hur ser du på den kommande säsongen både för din egen del och lagets? Målsättning?
-  Ska bli grymt kul, varje match kommer bli tuff och man kommer behöva vara på tårna till 100% och ha skallen på i varje byte. Jag ska träna stenhårt i sommar för att komma tillbaka med bästa möjliga förutsättningar för att spela så bra hockey som jag kan, och vara en bidragande pusselbit i vårat lagbygge.
Målsättning för laget tycker jag är att ta en match i taget och fokusera på att gå vinnande ur varje utmaning vi stöter på.

Någon hälsning till hästensupportrarna?
- Ser fram emot kommande säsong och hoppas att publiken fortsätter att komma och stötta oss mot nya framgångar!

Vill tacka Wille för att du ville ställa upp och önskar lycka till i Allsvenskan med Vita Hästen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar