tisdag 13 maj 2014

Två spelare förlänger och Jaksch lämnar!

Jesper Samuelsson valde som ni flesa vet att inte utnyttja sitt optionsår slm han hade i kontraktet med Hästen. Nu har kontraktet dock omförhandlats och nu står det klart att Jesper stannar i Vita Häshen ytterligare två säsonger!

Jag ser det som otroligt viktigt att Jesper stannar i Hästen! En viktig pjäs i lagbygget och bildade som sagt en fruktad kedja med Bankelius och Macke Eriksson.

----

Nästa spelare som idag förlängt sitt kontrakt är Joakim Petersson. Ännu en trotjänare som jag gärna har velat haft kvar i laget! Tror dock att han kommer få kämpa för sin plats som ordinarie back men tycker det är ett riktigt bra val av Hästen att alltså förlänga med Jocke.

----

Otto Jaksch lämnar dock laget. Han har skrivit på för Varberg, nykomling i div.1. Otto blev som ni vet skadad under säsongen och gjorde en rekordsnabb comeback efter sin operation. Jag tyckte att Otto var en intressant spelare men känns som att klubben gör rätt i att inte ha kvar honom i laget, både för klubbens del och även Ottos del själv då jag räknar med att han kommer bli en oerhört viktig spelare i Varberg!

Powerbreak vill passa på att tacka Otto för sin tid i Hästen och önskar honom all lycka till i Varberg!

Vill samtidigt önska Sama och Jocke lycka till kommande säsong i Hästen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar