måndag 12 maj 2014

Wallén stannar i Hästen!

Jag gick ut med i onsdags att William Wallén var nära en överrenskommelse med Vita Hästen. Idag gick klubben ut med att Wallén stannar i klubben ytterligare en säsong.

Såhär säger Fredrik Jensen på Vita Hästens hemsida:
"- Wille är en spelare som är extremt seriöst i allt han gör samtidigt som han har en fantastisk teknik och är svårfångad för motståndarbackarna. Vi tycker dessutom Wille gjorde ett riktigt bra jobb i en defensiv roll i 3:e- och 4:e-kedjan när han blev placerad där föregående säsong och det är en egenskap hos en hockeyspelare som är nog så viktig som att kunna producera offensivt. En egenskap vi värdesätter. Han är villig att ta chansen i Vita Hästen och visa att han håller i HockeyAllsvenskan och den chansen är vi villiga att ge honom."

Enligt mig en bra förlängning, dock har jag varit inne på att han måste höja sig och bli jämnare i sitt spel. Finns otroligt mycket kapacitet i Wille, gäller bara att han håller sin höga nivå under en längre tid och inte bara blända till ibland. Vi får se senare hur Hästen tänkt använda honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar