fredag 20 juni 2014

Glad midsommar önskar Powerbreak!

Ja det har varit lite dålig uppdatering på bloggen på slutet men det har varit ganska lugnt på marknaden nu. Hoppas ni har förståelse för det!

Jag har kollat över era kommentarer kring utvärderingen av bloggen och ska se över de olika åsikterna som ni gett till mig här, på facebook och även via mail. Det uppskattas väldigt mycket att ni tagit er tid och hjälper mig att få bloggen ännu bättre!

Jag kommer att lägga ner lite tid kring designen och även kommentarsfältet, vet att många tycker det är krångligt att kommentera och jag ska se över det ifall det går att få på något smidigare sätt.

Kommer även försöka uppdatera designen på bloggen, önskemål vad gäller designen uppskattas!

Av era kommentarer så verkar det som att intervjuerna här på bloggen uppskattas väldigt mycket, så dom kommer jag att fortsätta med.

Läsarsiffrorna här på bloggen är över förväntan och jag hoppas kunna höja dom ännu mer genom att göra en del förbättringar här. Jag kommer kika på de olika grejerna under tidens gång så håll ut.

Avslutningsvis vill jag önska alla en glad midsommar och glöm inte att sprida bloggen vidare!


4 kommentarer:

 1. Mattias Pappii Essén20 juni 2014 kl. 23:39

  Oj man får tacka så mycket Pelle! Dina ord värmer otroligt mycket:)

  SvaraRadera
 2. Fortsätt med alla intervjuer! Dom är guld värda för oss supportrar
  . :-)

  SvaraRadera
 3. Glömde säga tack för ett utmärkt arbete. :-)

  SvaraRadera
 4. Glömde att det var en "plus-artikel" men han(Wennerholm på Aftonbladet) gör en ranking av de allsvenska lagen utifrån hur de har värvat. Vita Hästen hamnar på nionde plats, men kan mycket väl hamna mycket bättre än så. Han tror precis som jag att det är fett med "skrällvarning" på Hästens lagbygge...

  SvaraRadera