måndag 23 juni 2014

Macke Eriksson har skrivit nytt kontrakt med Hästen!

Vita Hästens poängkung Marcus Eriksson förlänger sitt kontrakt med Vita Hästen! Han har förlängt kontraktet med ytterligare en säsong vilket innebär att kontraktet även gäller över säsongen 15/16. Dessutom finns det ingen utköpsklausul i kontraktet längre om någon klubb högre upp i divisionerna eller utomlands visar intresse för trollgubben.

Såhär säger Vita Hästens VD på klubbens hemsida:
"- Vi är givetvis mycket glada över att Marcus på detta sätt visar att han trivs i klubben och tror på det vi gör. Han har varit vår genomgående bästa spelare de senaste sex-sju säsongerna, är en viktig ledargestalt och är i många avseende en stark symbol för Vita Hästens resa från division 1-harvande upp till finrummet i svensk hockey. I och med det nya tvåårskontraktet säkerställer vi att en av HockeyAllsvenskans bästa tekniker och mest sevärda spelare blir kvar i Norrköping minst de två kommande säsongerna"

Känns oerhört skönt att Macke blir Hästen trogen minst 2 säsonger till. Macke känns för mig ganska oersättlig, ett oerhört glädjande besked det här för både klubben och supportrarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar