måndag 23 juni 2014

Plats 14 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 14: Asplöven

Kommentar: Jag trodde att Asplöven skulle få det mycket tufft redan den gångna säsongen men lyckades komma på en 11:e plats och därmed undvika kvalserien. Nu till den kommande säsongen tror jag återigen att man får det tufft, t.o.m att man kommer på sista plats. Truppen som den är nu är ingen direkt namnkunnig trupp (behöver inte vara något negativt), det mest namnkunniga man fått in är Nermark från Linköping och Tornberg från Piteå som öste in poäng i div.1 förra säsongen. Men jag tror på en tuff säsong för Haparandaklubben.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14. Asplöven

2 kommentarer:

  1. Tror hästen kniper plats 14 dock, sedan åker dom ut mot Brunflo i negativa kvalet :)

    SvaraRadera
  2. Alla nybörjartippare tippar asplöven sist.. Dessvärre lär de hamna 9-11

    SvaraRadera