tisdag 24 juni 2014

Plats 12 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 12: Timrå

Kommentar: Timrå missade playoff förra säsongen i och med sin 8:e plats i serien. Jag tror att det kommer vara något/några lag i serien som går sämre än vad många trott på förhand och där tror jag att Timrå kan vara ett av de lagen. Man har ett väldigt ungt lag på pappret och jag tror man kommer vara ganska ojämna och inte riktigt ha det rätta flytet. Kan bli en tuff säsong för Timrå tror jag utan att egentligen ha någon grund för det.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

1 kommentar:

  1. Timrå är inget Sundsvallslag. Två helt olika kommuner. Den ena är röd, den andra blå, i fler än ett avseende.

    SvaraRadera