tisdag 24 juni 2014

Plats 11 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 11: Oskarshamn

Kommentar: Oskarshamn har för mig känts som ett lag som blandar och ger en hel del. Man har en väldigt kompetent tränare i Fredrik Söderström som brukar få ut mycket av lagets kvalité. Känns som att laget lika gärna kan bli fågel som fisk. Man har fortfarande ett par platser kvar att fylla i truppen, framförallt på forwardssidan då truppen hittills endast innehåller 10st varav två av dessa är på try-out.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar