lördag 28 juni 2014

Plats 4 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 4: Rögle

Kommentar: Rögle tog sig sånär till SHL förra säsongen men slutade på en tredjeplats i kvalserien. Man har tappat ett par nyckelspelare från den gångna säsongens trupp men jag tror man kommer att vara med uppe i toppen ändå. Man kommer nog inte blanda sig in i topp3 striden men kommer säkerligen ligga nånstans där bakom.


1.
2.
3. 
4. Rögle
5. BIK Karlskoga
6. Mora
7. AIK
8. Björklöven
9. Vita Hästen
10. Karlskrona
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar