fredag 27 juni 2014

Plats 5 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 5: BIK Karlskoga

Kommentar: Karlskoga nådde inte riktigt ända fram förra säsongen och det lär vara höga förväntningar på laget till den kommande. Man har fått in värdefull rutin i Christian Berglund från Färjestad, dock känns målvaktssidan väldigt osäker enligt mig. Man har visserligen fått in Mattias Modig från Växjö men Modig känns för mig som en målvakt som blandar och ger väldigt mycket. Så där är mitt största frågtecken kring Karlskogas lagbygge, annars ser det intressant ut!


1.
2.
3.
4.
5. BIK Karlskoga
6. Mora
7. AIK
8. Björklöven
9. Vita Hästen
10. Karlskrona
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar