fredag 13 juni 2014

Strandfeldt för dyr?

Ja som ni vet så ska det in 2 forwards och en back till plus örebroarna i Hästens trupp innan den är fulltalig. Och som det har ryktats om tidigare så är Hästen intresserade av Martin Strandfeldt från norska ligan.

Jag fick in uppgifter igår till bloggen gällande att Strandfeldt skulle ha närmat sig, dock från en förstagångstipsare så sanningshalten visste jag inte hur den var/är.

Men nu har MrMadhawk gått ut med det motsatta att Hästen troligtvis inte kommer ta in Strandfeldt i truppen. Såhär skriver han:
Martin Strandfeldt hamnar antagligen inte i Vita Hästen. Han blir troligen för dyr."

Han brukar ju ha väldigt mycket rött i det han säger, vi får se vart det slutar!

----

En annan spelare det ryktades om för ett tag sen är backen Stefan Espeland. Där ska Hästen och Asplöven varit intresserade. Men nu verkar det som att Asplöven backar ur "förhandlingarna". Det är även här MrMadhawk som går ut med uppgifterna:
" Stefan Espeland som varit på radarn för Asplöven och Hästen, kommer åtminstone inte spela i Asplöven. Blir för dyrt och de har andra spår."

Frågan är: Om han nu kostar så mycket, är det en spelare för Hästen att lägga sådan kostnad på? Man är ju ute efter en spetsback men jag vet inte riktigt om Espeland är just rätt spelare för det? 

----

Vad tycker du? Är detta två spelare som Hästen ska satsa på att få till en övergång med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar