söndag 15 juni 2014

Utvärdering kring bloggen!

Nu har bloggen funnits ett tag och jag vill först och främst tacka alla som följer bloggen och framförallt ni som går in och kommenterar inläggen. Alltid kul med diskussioner där man säger vad man tycker!

Nu tänkte jag höra lite vad ni är nöjda med vad gäller bloggen, vad ni vill att jag ska göra bättre, och även om ni tycker att jag borde införa något på bloggen som jag inte haft med under den första hockeysäsongen!

Ja det är helt enkelt fritt fram för dig att uttrycka precis vad du tycker och tänker. Det skulle uppskattas otroligt mycket från min sida om du lämnade en kommentar här på bloggen kring dina tankar, allt för att göra bloggen så bra som möjligt!

Återigen ett stort tack till alla som följer bloggen, sprid GÄRNA bloggen vidare!

Förutom här så kan du även följa Powerbreak på facebook. Gå in HÄR och gilla sidan!

5 kommentarer:

 1. Mattias Larsson15 juni 2014 kl. 21:33

  Tycker att du gör ett bra jobb, kör på som du gör.Blir det bättre så är det din erfarenhet som gör det, den kommer med tiden.Framför allt du är ödmjuk och håller en bra nivå, är du tveksam till rykten så skriver du det. Du anger alltid källa och det är viktigt, det gör att man blir trovärdig.

  SvaraRadera
 2. Intervjuerna är riktigt bra! Det tackar vi för.
  Så mer sådant om man får önska.

  SvaraRadera
 3. Du gör ett riktigt bra jobb med bloggen! Du tar upp relevanta ämnen, gör intressanta intervjuer, har "kött på benen" innan du skriver rykten osv - allt i en trevlig ton. Vet ej läsarsiffrorna men tror många läser, tycker dock fler borde kommentera men tror samtidigt det beror på att man måste logga in. Fler skulle kommentera utan inloggningen, men det skulle oxå resultera i fler oseriösa inlägg. Fortsätt som du gjort hittills!

  SvaraRadera
 4. Gillar bloggen skarpt. Bra intervjuer, och nyanserad information vad gäller rykten, etc. Hade gärna sett intervjuer med båda tränarna och frågor som ger längre svar.

  SvaraRadera
 5. Mattias Pappii Essén19 juni 2014 kl. 05:36

  Tack så mycket allihopa för era kommentarer, jag ska ta åt mig av vad ni säger och försöka göra bloggen ännu bättre och större!

  SvaraRadera