fredag 4 juli 2014

Gardell klar för Guts!

Gustaf Gardell fick som bekant inte något förnyat förtroende i den allsvenska nykomlingen Vita Hästen. Nu är han klar för en annan Norrköpingsklubb, nämligen storsatsande div.3 laget IK Guts!

Det har varit på gång ett tag enligt rykten som florerat men nu är det alltså klart.
Gardell själv säger såhär till nt.se:
"- Jag har väl hela tiden vetat att jag kan spela där om jag vill liksom, men det ska bli spännande. Svårt att säga nu vad jag får för roll och vad jag kommer bidra med. Jag har lirat med de flesta i laget innan, det kommer bli kul.

Gardell har även varit aktiv i Bandy förr och den ska han försöka kombinera med hockeyn kommande säsong:
"- Ingenting har hänt. Klart jag helst hade fortsatt på samma nivå (hockeyn), men det är mycket som spelar in. Man är rotad i stan nu, menar Gustaf som fortfarande hoppas på spel i bandylaget Borgia.
– Vi ska träffas och prata. Vi får se, men tanken är väl att jag ska kunna spela både där och med Guts, säger Gardell till nt."

Såhär säger Timmy Jakobsson i Guts sportgrupp till nt om stjärnvärvningen:
"- Han är vår tyngsta värvning. Han kommer betyda mycket och vi är väldigt nöjda förstås. Vi gör om hela organisationen i år, vi skriver kontrakt med alla spelare. I fjol var ett test, nu är det på riktigt. Vi ska till tvåan, avslutar Timmy.

Gardell som enligt mig hade varit en värdefull spelare i Vita Hästen kommande säsong men nu blir det alltså inte så vilket är bekant sedan tidigare.

----
Klubben är även muntligt överrens med Sven Ericsson som coachade laget förra säsongen. Då i kombination med att han var assisterande tränare i Vita Hästen. Så blir inte fallet den kommande säsongen då "Svenne" inte blir kvar i Hästen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar