torsdag 3 juli 2014

Ny samarbetspartner till bloggen!

Intresset för Powerbreak ökar mer och mer för varje dag. Det är ni läsare som gör att bloggen växer och det tackar jag för!

Powerbreak har sedan tidigare Heroes Promotion som samarbetspartner på bloggen, nu kan jag med glädje presentera nästa:

  
                     

Titans är en relativt ny sportbar (ca 1år) i Norrköping. Titans har lagt en hel del fokus på Vita Hästen och man har just nu samarbeten med bl.a Hästen Fanz och även Vita Hästen. Man sänder givetvis all annan sport också hos sig men man fokuserar mest på den lokala sporten.
Såhär beskriver man sig själva på sin hemsida:
"- Titans är det ultimata stället att äta en god bit mat, se på din favoritsport och följa dina lag tillsammans med dina vänner.
Varför inte dela med dig av Norrköpings lag och idrottare med dina affärsbekanta."

Och nu har alltså ett samarbete mellan Powerbreak och Titans påbörjats vilket är väldigt glädjande!
Samarbetet kommer till en början bli att Titans kommer hjälpa till att bidra med priser till tävlingar men samarbetet kommer säkerligen utvecklas mer och mer under tidens gång.

Titans Sportbar kommer den kommande säsongen att sända ALLA Vita Hästens bortamatcher hos sig. Visst vore det grymt med ett Titans som är fullt med Hästensupportrar vid hästens bortamatcher? Givetvis kommer många åka på bortamatcherna men för er som inte kommer göra det kan jag varmt rekommendera just Titans!

Det är som sagt väldigt glädjande att vi kommit fram till det här samarbetet och jag ser fram emot ett framgångsrikt samarbete oss emellan!


Har du eller vet du något företag som kan tänka sig att bli samarbetspartners? Tveka inte att höra av dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar