onsdag 2 juli 2014

Intervju med Niklas Andersson!

Vita Hästen har som bekant gjort klart med backen Niklas Andersson som senast kommer ifrån Almtuna. Jag tog ett snack med Niklas och intervjun ser ni här nedan:


Varmt välkommen till Vita Hästen Niklas, hur känns det?
- Det känns superbra med tanke på att det var ett av dom alternativen jag flaggade tidigt för till min agent när det stod klart att ni gick upp i HA.

Varför blev det just Hästen för din del?

- Dels det geografiska och sen framförallt potentialen i klubben och staden,påminner lite om när jag kom till Växjö Lakers. Sen ville jag och min sambo från Stockholm med barnen.

Känner du någon i Hästens nuvarande spelartrupp?

- Ja några stycken känner jag sen tidigare: Hassel,Macke Eriksson,Thegel,Wille wallén,Åhsberg och Micke J som jag hade i DIF.


Den gångna säsongen spelade du i först Mora, sedan Väsby i div.1 för att sedan avsluta i Almtuna, dock endast 22matcher på hela säsongen. Varför? Och varför blev det 3 olika klubbar under en och samma säsong och hur tycker du att säsongen var för din egen del?
- Vi väntade vårt andra barn och hade en ganska komplicerad graviditet som gjort att vi var beroende av läkarvården hemma i Sthlm. Klart det var tufft men utan familjen är du ingenting och det gjorde mig gott att få längta och verkligen uppskatta hockeyn. Det gav mig oxå mycket tid att jobba mer med fysiken. 

Kan du berätta för alla hästensupportrar vad du är för typ av spelare och vad vi ska förvänta oss för typ av spel från din sida?

- En stabil tvåvägsback som på äldre dagar blivit allt bättre defensivt som vill finna den offensiva ådra igen som jag tidigare hade som kännetecken.

Vad vet du om föreningen Vita Hästen sedan tidigare?

- Att dom länge kämpat för att "komma tillbax" och det är en klubb med stark framtidstro och stort intresse kring föreningen.

När ansluter du till Norrköping och Vita Hästen?

- Vet inte ännu men vi flyttpackar i detta nu så vi hoppas på så snart som möjligt!

Avslutningsvis Niklas, vad har du för förväntningar inför kommande säsong?

- Att vi ska etablera oss i HA och vara det jobbigaste laget att möta i match efter match!


Powerbreak tackar Niklas för intervjun och önskar lycka till den kommande säsongen i Vita Hästen!

1 kommentar: