måndag 21 juli 2014

Succén är tillbaka!

Ja gott folk, #RödTorsdag är tillbaka! Det blev en riktig succé under kvalserien i bortamatchen mot Troja/Ljungby! Eventet som var nytt då lockade mellan 350-400 hästensupportrar till Ljungby och blev väldigt uppmärksammat i media och nu hoppas man på att få med lika många om inte mer till premiären borta mot Västerås, givetvis siktar man på att bli fler! Tveka inte, följ med på resan och gör detta till en riktig publikfest och ge Vita Hästen allt stöd de kan få!

Premiären spelas som sagt i Västerås i ABB Arena Nord, och datumet som gäller är Torsdagen den 11:e September och matchen börjar 19.00.

Här kommer lite förhandsinfo kring #RödTorsdag :

*Man har tilldelats 325st biljetter till matchen!

* Priset för resan kommer vara 200kr, i priset ingår matchbiljett (130kr), resekostnader och även en överraskning. Så det är riktigt billigt att åka med på detta!

* Preliminär avgångstid är 16.00 från gamla busstation. (Återkommer med fastställd avgångstid)

* Man kommer att sälja biljetterna på Vita Hästens första officiella isträning den 1/8. (Kontant som gäller)

* Man kommer endast kunna köpa dessa biljetter på Vita Hästens kansli (förutom första isträningen då) och det är ENDAST kontantbetalning som gäller! Biljetter kommer att finnas på kansliet from 28/7.

* Klädsel ska givetvis vara Rött&Vitt!

* Det är FÖRST TILL KVARN som gäller, så var på hugget när biljetterna släpps så att du inte missar det här!

* Sprid informationen vidare så att alla har möjlighet att följa med!

Har du några funderingar eller känner att något är oklart, vänligen kontakta Per Lindmark eller Magnus Bodin som är de styrande vad gäller #RödTorsdag:

Per Lindmark: 0739806851

Magnus Bodin: 0768934178

Nu gör vi detta till en riktig publikfest som folk kommer prata om länge framöver!

3 kommentarer:

 1. Känns som en rejäl utmaning att bli fler än sist om man bara får 325biljetter..

  SvaraRadera
 2. Mattias Pappii Essén21 juli 2014 kl. 17:01

  Jag tror att om man säljer av de 325 man fått snabbt så hoppas man nog på att eventuellt få fler biljetter. Dock finns det absolut inte någon garanti för det, därför är det bäst att anmäla sig snabbt så att man är på den säkra sidan.

  SvaraRadera
 3. Att man just fått 325 biljetter beror väll på att bortasektionen i Västerås endast tar 325pers. Vill man ha biljett på annat sätt så är det att köpa på sittplats via VIKs hemsida som gäller.

  SvaraRadera