onsdag 9 juli 2014

Vem/vad presenteras imorgon?

Thomas Hundertpfund från Timrå har varit ett av namnen som diskuterats som potentiellt nyförvärv i Vita Hästen. Nu blir det inte så, Thomas flyttar hem till Österrike och spel för sin gamla klubb Klagenfurter.
Hundertpfund var enligt väldigt trovärdiga uppgifter till bloggen muntligt överrens med Vita Hästen om spel i klubben den kommande säsongen, vad som gick snett vet jag inte. Vi kan med andra ord stryka det namnet på tilltänkt nyförvärv.

En annan spelare det ryktats om är Trojas Henrik Eriksson. Henrik själv har sagt till bloggen att det inte är han som ska presenteras imorgon för Hästen.
Nu dessutom skriver Elias Ekstrand som har bloggen trojakollen.se att Henrik ska vara klar för spel i danska Herning. Henrik själv säger "inget är klart än" när jag får tag på honom.

Men med största sannolikhet blir det inte Vita Hästen för Henrik alltså.

Frågan är: Vad är det som kan vara på ingång i Vita Hästen om det nu rör sig om en spelarvärvning?
Vad vill du se i Hästen? Ryktades ju för ett tag sen om Plastino, men det har ju varit väldigt tyst kring honom den senaste tiden.

1 kommentar:

  1. Tänk om det är ottosson som officiellt presenteras som förlängd.... Då kommer man nog känna hur fans bryter ihop hemma... Inte för att det är neg. med en förlängning av honom ska tilläggas, bara att förhoppningarna är stora nu ;)

    SvaraRadera