torsdag 10 juli 2014

Donati klar för Hästen!

Vita Hästen presenterade idag en riktigt intressant värvning i form av Justin Donati från Innsbruck i österrikiska högstaligan!

Donati är en riktigt poänggörare och kommer vara mycket viktig i Hästens lagbygge.

Såhär säger Hästens VD Fredrik Jensen på klubbens hemsida:
"- Det är tacksamt att vi har samarbetspartners som Slättö Holding och personer i Vita Hästens närhet som är villiga att skjuta till extra medel för att möjliggöra en värvning som denna. Justin är en spelare vi annars bara kunnat drömma om att få in i laget, en riktig klasspelare i HockeyAllsvenskan. Våra förväntningarna på Justin är mycket höga, vi vet att han producerar poäng var han än spelar och det är vi övertygade om att han kommer att göra även i Vita Hästen."

Han berättar även att man haft mycket konkurrens ifrån andra klubbar runt om i världen för att signa Donati:
"- Med tanke på att flera andra lag i HockeyAllsvenskan, Tjeckien, Norge och Tyskland har varit och ryckt i Justin känns det mycket tillfredsställande att han väljer spel i Vita Hästen. Det är trots det stora intresset från andra klubbar ingen svindyr värvning med allsvenska mått mätt och med de riktade medlen från privatpersoner och Slättö Holding blir Vita Hästens kostnad ungefär som för en medelmåttig allsvensk spelare, avslutar en nöjd Fredrik Jensen."

Känns som en riktig klassvärvning, kommer bli mycket intressant att följa Justin i Vita Hästen tröjan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar